joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Culoar favorabil spre grupele Europa League, dar să treacă de Leipzig!  

CSU Craiova a avut, în sfârșit, baftă la tragerea la sorți pentru play-off-ul Europa League, ultimul pas spre grupele competiției.

Oltenii au în față o dublă absolut infernală cu RB Leipzig, în care pornesc categoric cu șansa a doua. Dacă vor produce însă minunea și-i vor elimina pe nemți, Mitriță și colegii săi vor întâlni în play-off-ul Europa League învingătoarea dintre Zorya și Braga. Însă nu doar suporterii, ci și jucătorii privesc cu teamă dubla cu Leipzig. Bancu a spus: „Dacă jucăm cu Leipzig așa, mergem acolo și ne dau cu terenul în cap. Mergem să ne jucăm șansa. Anul acesta nu e vorba de pregătire. Suntem bine pregătiți. Sperăm să ne ajute Meza și Fedele să ieșim din acest moment prost”. Comparativ cu Leipzig, Braga, cu un lot de 73 milioane de euro, pare mai accesibilă.

Andrei Ivan, cu sufletul alături de echipă

Fostul vârf din Bănie a vorbit despre șansele echipei craiovene în dubla cu Leipzig: „Le țin pumnii celor de la Craiova, dar o să fie foarte greu cu Leipzig. Craiova are jucători foarte buni. Burlacu, Bancu și o să mai vină de la echipa a doua. Urmăresc meciurile Universității. Știu cum este cu răbdarea la olteni”. Ivan ar putea da cu Rapid Viena peste FCSB, în play-off-ul Europa League și promite că le va perfora poarta: „Mă simt foarte bine aici. Am avut o perioadă mai grea în Rusia. Sunt bucuros ca am revenit și am marcat pentru Rapid Viena. Sper să marchez și în următorul meci, cel de Europa League. Este normal ca românii să susțină FCSB-ul. Sunt foarte bucuros că este posibil să jucăm cu această echipă. Cei de aici mi-au spus că le plac salturile mele. Am dat gol cu FCSB la debutul meu în Liga 1 și sper să dau și în Europa League. Campionatul din Austria este cam la același nivel cu cel românesc. În Austria, cea mai bună echipă este Salzburg”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dubla cu Leipzig va avea loc pe 9 și 16 august, în vreme ce partidele din play-off sunt programate pe 23 și 30 august.

Politica