sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi tineri din Gorj și-au pierdut viața într-un accident în Bălești

Sfârșit tragic pentru doi tineri din județul Gorj, unul de 25 de ani, celălalt de 19 ani! Aceștia și-au pierdut viața, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui grav accident rutier produs pe raza localității Bălești.

Bogdan Șarapatin, de 25 de ani, a murit imediat după ce mașina pe care o conducea a fost izbită lateral de o alta care circula cu viteză. Un al doilea tânăr, Robert Băroiu, de 19 ani, a murit la spital.

 

Depășire pe linie continuă

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nenorocirea s-a produs în momentul în care tânărul conducător auto, cel de 25 de ani, a început manevra de a vira stânga pentru a intra spre unul dintre drumurile secundare care duc spre satul Ceauru. Din spatele său a venit cu putere un BMW care a încercat să îl depășească pe linie continuă. Impactul dintre cele două mașini a fost atât de puternic încât BMW-ul care a produs tragedia a rămas fără roata din dreapta față, dar și-a continuat deplasarea pe șosea aproape 200 de metri.

Alți trei răniți

Pe lângă cei doi decedați, alți trei tineri au fost răniți, fiind duși la spital.

„În urma impactului au rezultat cinci victime cu vârste până în 24 de ani, dintre care una era decedată. La fața locului s-au deplasat: o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj”, au transmis reprezentanții ISU Gorj. Pe numele șoferului vinovat de producerea accidentului a fost deschis un dosar penal în care polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Politica