sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE Dolj: Apel pentru donarea de sânge

Anișoara Stănculescu, Președinte  ALDE Craiova: ”Solicităm autorităților locale să găseasca formule de motivare suplimentară pentru donatorii de sânge”

 Criza de sânge se află în această perioada la un nivel foarte ridicat. Donatorii sunt tot mai puțini iar nevoia de sânge pentru salvarea vieții unor oameni este tot mai mare.

Considerăm că solidaritatea umană trebuie să se manifeste mai cu seama în aceste perioade.

Policlinica Buna Vestire Craiova

ALDE Dolj, împreună cu organizațiile sale de femei și tineret adresează un apel de suflet și de conștiință către toți cetățenii județului Dolj să meargă la centrele de recoltare sânge și să doneze.

Am rugat pe toți colegii mei din organizațiile locale ale ALDE să meargă și să doneze sânge. Și eu voi face acest lucru din nou vinerea aceasta” – a precizat președinta Organizației de femei a ALDE Dolj, Anișoara Stănculescu.

Facem de asemenea un apel către autoritățile locale să găsească soluții suplimentare (sume de bani, bilete la meciurile Universității Craiova, la spectacole și evenimente culturale) care să completeze beneficiile pe care guvernul le acordă donatorilor de sânge (tichete de masă în valoare de 63 lei, transport gratuit și o zi liberă)

Niciun efort nu este prea mare pentru a ajuta pe semenii noștri atunci când ei au cu adevărat nevoie.

 

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Politica