sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gigi Becali: „Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Patronul FCSB, Gigi Becali, nu mai ascunde că-l dorește pe Alexandru Mitriță, cel mai bun jucător de la CSU Craiova.

Latifundiarul din Pipera a indicat că singurul jucător din Liga 1 pe care l-ar dori în tricoul FCSB este Alexandru Mitriță, mijlocașul ofensiv al CSU.

Becali i-a stabilit și prețul jucătorului, precizând în ce condiții ar fi oferit chiar 10 milioane pentru piticul atomic al oltenilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Patronul FCSB a spus la Digi Sport: Nu poți să mai faci mutări surprinzătoare, să găsești un jucător bun pentru 500.000 de euro. Nu am ce să fac. Nu am limită la bani, plătesc și 5 milioane de euro. Dar nu am pe cine! Pe cine să transfer? Pe Mitriță l-aș lua oricând. Dar îl dă Craiova? Nu-l dă. Eu îl vreau, dar nu-l dă. Aș da acum 2 milioane de euro pentru el. Aș fi dat și 10 milioane, dar nu e jucător de 10 milioane. Dacă dau 3 milioane, mai pot lua 3,1 milioane pe el? Atât e valoarea lui. Face 2 milioane. El nu are statură. Nu e înalt și are 23-24 de ani. Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane.

Alexandru Mitriță a evoluat pentru Gaz Metan CFR Craiova, Turnu Severin și Viitorul Constanța. Timp de două luni, la finalul lui 2013, s-a aflat în curtea FCSB, evoluând pentru juniorii clubului, dar nimeni nu l-a remarcat atunci. A ajuns la CSU, în vara anului trecut, sub formă de împrumut, de la Pescara. A fost cumpărat în iarnă de olteni, cu 700.000 euro. Valoarea jucătorului, potrivit site-urilor de specialitate, este 2,5 milioane de euro, fiind cel mai scump fotbalist din Liga 1.

Politica