Slătineanul Sebastian Jecu campion la fotbal tenis, cu Pro Activ Târgovişte

Home Oltenia Slătineanul Sebastian Jecu campion la fotbal tenis, cu Pro Activ Târgovişte
Slătineanul Sebastian Jecu campion la fotbal tenis, cu Pro Activ Târgovişte
Component al lotului naţional de fotbal tenis, legitimat la echipa Pro Activ Târgovişte, slătineanul Sebastian Jecu a cucerit Cupa României la fotbal tenis. Competiţia s-a desfăşurat la Mamaia, formaţia dâmboviţeană reuşind să cucerească trofeul pentru al doilea an consecutiv.
După susţinerea unui stagiu centralizat ce s-a desfăşurat pe litoral, în weekend, în staţiunea Mamaia, s-a disputat Cupa României la fotbal tenis. Competiţia a fost câştigată pentru al doilea an consecutiv de Pro Activ Târgovişte, echipă sub culorile căreia activează şi slătineanul Sebastian Jecu.
„Pregătirea din cantonamentul de la Mamaia ne-a fost de mare ajutor în câştigarea acestei competiţii. Ne-am dorit mult să câştigăm, având în vedere că Pro Activ Târgovişte este deţinătoarea de anul trecut a Cupei României, Open Cupa României şi a campionatului naţional. Avem ca obiectiv, şi în acest an, câştigarea celor trei competiţii”, a precizat Sebastian Jecu, care în trecut a evoluat pentru Athletic Slatina.
Pro Activ Târgovişte a disputat finala pentru câştigarea trofeului în compania echipei Gombos Târgu Mureş, principala contracandidată şi din campionat.