vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Țeapă de 10.000 de euro la o agenție de turism din Severin. Clienții păcăliți, rugați să vină la sediul firmei, pentru clarificări

O angajată a unei agenții de turism din Drobeta Turnu Severin a dat un tun de 10.000 de euro vânzând iluzii clienților prin intermediul unor chitanțe, facturi și contracte false. În acest fel au fost păcălite un număr de persoane care nu se cunoaște cu exactitate, până în prezent circa 40, și s-a adus un prejudiciu nu numai material ci și de imagine agenției de turism. Angajata hoață a fost dată pe mâna poliției de către conducerea agenției, care, în încercarea de a repara imaginea stricată de această femeie, face un apel public la toți clienții care au dubii cu privire la pachetele turistice achiziționate.

Potrivit unui comunicat de presă conducerea agenției Voiaj Euphoric Travel din Drobeta Turnu Severin anunță că toate persoanele care au achiziționat pachete turistice sunt rugate să vină cu documentele la agenția din Drobeta Turnu Severin pentru a se verifica dacă sunt false sau nu. În caz că sunt probleme agenția anunță că va căuta să le rezolve pe toate și totodată îndeamnă persoanele afectate să formuleze la poliție plângeri penale împotriva salariatei agenției.

Conducerea Agenției de Voiaj Euphoric Travel din Drobeta Turnu Severin, situată vis-a-vis de Autogara Drobeta, confirmă că o salariată a societății a eliberat mai multe chitanțe, facturi și contracte false pentru achiziția de pachete turistice, cazul fiind acum în cercetarea polițiștilor din Severin. Totodată, dorim să îndemnăm toți clienții să se prezinte la punctul de lucru de la adresa menționată pentru a verifica dacă biletele de autocar, de avion sau pachetele turistice sunt înregistrate și rezervate în mod legal. De asemenea, conducerea agenției transmite clienților că trebuie să formuleze plângere penală împotriva salariatei agenției, cea care a încasat banii pe servicii turistice care nu au fost înregistrate în firmă. Administratorul societății anunță că a formulat deja plângere penală, la fel și unii clienți ai agenției, până la această oră fiind identificate cel puțin 40 de persoane păgubite, prejudiciul estimat până acum fiind de peste 10.000 de euro. Precizăm că administratorul societății nu avea cunoștință de faptele angajatei și că imediat ce a avut primele dovezi a și făcut plângere la poliție. De asemenea, își cere scuze clienților agenției pentru problemele cauzate de salariată și îi asigură că va căuta soluții pentru păgubiți”, a transmis public Daniel Guță, administratorul agenției Voiaj Euphoric Travel din Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica