sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Becali vine cu milioanele la Craiova pentru Mitriță!

Patronul FCSB îl vrea cu orice preț pe Alexandru Mitriță. E dispus să bată recordul unui transfer intern în România. Miza este mare, însă specialiștii apreciază că CSU Craiova ar rămâne fără 75% din echipă!

 

Gigi Becali pregătește o ofertă colosală pentru Alexandru Mitriță: toți banii care-i va încasa pe Budescu, plus diferența până la 4 milioane și 25% dintr-o eventuală revânzare. În cazul în care s-ar perfecta, ar fi de la distanță cel mai scump transfer intern. Pentru jucător salariul ar urma să fie 200.000 euro, plus bonusuri încă pe-atât pentru campionat și calificarea în primăvara europeană.

Lui Becali i s-a mai pus pata pe jucători valoroși, cum sunt Coman, Alibec, Budescu. Dar după Mitriță e înnebunit, „e deja o obsesie pentru el”, au dezvăluit sursele noastre. Cu două zile în urmă, Gigi Becali a dezvăluit la ProX: „Sunt jucatori pe care nu poți să-i iei, gen de la Craiova. Singurul jucător care mi-ar plăcea, dar nu vreau să interpretați, este Mitriță. Nu putem să-l luăm, dar e singurul care cred că ar putea să facă față la Steaua”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După evaluarea lui Cârțu, cu dublul prețului pe Budescu, Becali ar cumpăra aproape 75% din echipa Craiovei. Interesul patronului de la FCSB pentru Mitriță nu este o premieră. L-a dorit și în iarnă, acesta fiind de altfel motivul care a grăbit cumpărarea lui pentru 700.000 euro de la Pescara.

CSU a vândut în această pauză de vară doi jucători importanți: căpitanul Băluță și închizătorul Vladimir Screciu pentru 5 milioane de euro. De aceea, oltenii nu sunt în goană după bani, având bugetul asigurat pentru actuala stagiune. În plus, conducerea clubului le-a promis suporterilor că nu va vinde mai mult de un jucător important pe stagiune.

Politica