vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Știm câți bani a scos Primăria Craiova prin utilizarea stadionului „Ion Oblemenco”

CSU Craiova l-a dat de gol pe Mihail Genoiu în pitulușu` pe care conducătorul orașului îl joacă pe banii craiovenilor.

De ceva timp, presa craioveană îl roagă pe primarul Mihail Genoiu să spună care sunt veniturile și cheltuielile generate de stadionul „Ion Oblemenco”. Într-o lume normală, o banalitate absolută. Nu și la Craiova, unde primarul Genoiu nu răspunde nici la întrebările directe, nici la solicitările pe baza Legii 544/2001, ce presupune că ar trebui să asigure dreptul la liberă informare.

Așadar, CSU Craiova a scris pe site-ul oficial că a încasat 1.650.000 euro din bilete și abonamente, sumă ce ar reprezenta 85% din valoarea acestora. Având în vedere că potrivit contractului de asociere cu Primăria Craiova și cu clubul lui Badea, clubul de fotbal dă 10%, respectiv 5% din vânzarea biletelor celor 2 entități, ne puserăm pe calcule și ne dădu că Primăria Craiova încasează în jur de 195.000 euro/an – adică 10% din valoarea biletelor și abonamentelor vândute, potrivit contractului de asociere pomenit mai sus.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din informațiile noastre venite dinspre clubul de fotbal, Primăria Craiova a încasat și 10% în sezonul 2017/2018 la meciurile ce s-au disputat la Severin. Deci, 195.000 euro e suma încasată de municipalitatea craioveană. Căreia i se mai adaugă încă 16.000 euro de la FRF: 8.000 pentru meciul cu Suedia, 8.000 pentru SuperCupa României.

Politica