vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Drumul spre „Oblemenco” trece pe la Amărăștii de Jos

Câștigători ai campionatului, alb-albaștrii lui Nicolo Napoli sunt la 3 meciuri distanță de event. Primul este astăzi, pe terenul celor de la Amărășii de Jos.

Astăzi, de la ora 18:00, se joacă Unirea Amărăștii de Jos – FC U Craiova, în prima manșă a semifinalei Cupei României, faza județeană. Este un prilej excelent pentru Peluza Sud să viziteze o zonă încă neexplorată din județ. Nu va fi cel mai ușor meci pentru Dina și compania, având în vedere că formația gazdă are un parcurs excelent în acest sezon: 17 victorii, 4 remize și o singură înfrângere, fiind liderul seriei a treia din Liga V. În faza precedentă a Cupei a eliminat Tractorul Cetate, câștigând cu 4-3, în timp ce FC U Craiova s-a chinuit la Calafat, cu Dunărea, doar 1-0. Manșa retur este programată la data de 6 iunie, de la ora 18:00, pe stadionul Aripile.

Echipa patronată de Adrian Mititelu țintește Cupa și datorită faptului că este cea mai ușoară modalitate de a reveni pe stadionul „Ion Oblemenco”. La finalul lui 2017, Consiliul Local Craiova stabilea taxele ce trebuie achitate de cei care doresc să prestreze pe stadionul Ion Oblemenco. Iată care sunt acestea: dacă vrea să vină cu Naționala în Bănie, FRF trebuie să plătească 37.100 lei. Aceiași bani trebuie să-i plătească orice echipă, cu excepția CSU Craiova, care își dorește să evolueze pe bijuteria Olteniei în meciuri din Liga 1, Cupa Ligii sau Cupa României, începând cu 16-imile acestei competiții. Astfel, dacă ajung în șaisprezecimile Cupei României, rundă ce urmează să se desfășoare undeva în octombrie, Dina, Dănănae și colegii lor pot presta pe stadionul Ion Oblemenco, cu Peluza Sud alături. Singura condiție: patronul clubului FC U Craiova să verse în conturile municipalității 37.100 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Învingătoarea dublei dintre Amărăștii de Jos și FC U Craiova va întâlni câștigătoarea din cealaltă semifinală: Jiul Podari – Viitorul Cârcea, prima manșă urmând să se dispute astăzi, de la ora 18:00.

Politica