Ziua oraşului Piatra-Olt

O nouă ediţie a Zilei oraşului Piatra-Olt s-a desfăşurat, luni, de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, la eveniment participând sute de persoane din localitate şi din vecinătăţi.

Printre cei prezenţi s-au numărat şi preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, vicepreşedintele Virgil Delureanu, prefectul Silviu Neacşu, deputatul Marius Iancu sau inspectorul şcolar general Adrian Bărbulete.

Evenimentul pregătit de autorităţi şi finanţat de cel mai important agent economic din oraş a adus în faţa oamenilor artişti de renume din ţară: Olguţa Berbec, Cătălin Crişan, Mariana Ionescu-Căpitănescu, Emilia Dorobanţu şi Elena Gheorghe. Cu ocazia zilelor oraşului au fost premiate şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Fiu al locului, Marius Oprescu a mărturisit că revine cu emoţii, de fiecare dată, la Piatra-Olt.

Ca de fiecare dată, la Piatra-Olt vin cu mare emoţie. Chiar dacă atunci când te întâlneşti cu oamenii, indiferent de localitate, emoţiile există, la Piatra-Olt sunt duble pentru că vin la mine acasă şi întâlnirea cu colegii, cu prietenii, cu vecinii, este de fiecare dată emoţionantă. La Piatra-Olt această sărbătoare prinde şi felicit administraţia locală şi pe domnii primar şi viceprimar şi pe echipa lor pentru că au reuşit să ofere locuitorilor oraşului un astfel de spectacol”, a afirmat Oprescu.

La rândul său, deputatul Marius Iancu a ţinut să-i felicite pe organizatorii evenimentului.

Particip de fiecare dată cu plăcere, este al treilea an consecutiv în care vin la Piatra-Olt, la sărbătoarea oraşului. Întotdeauna, aici am găsit o petrecere frumoasă, o atmosferă plăcută, lumea vine de plăcere şi se simte foarte bine. Este zi de sărbătoare şi cu această ocazie le urez şi eu la mulţi ani, oraşului Piatra-Olt şi celor care poartă numele de Constantin şi Elena. Multă sănătate!”, a spus parlamentarul.

Seara s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii.

Populare

Recomandări

Mehedinți. Cea mai mare parcare din Severin, amenajată în zona Aleii Migdalului

Cea mai mare parcare din Drobeta-Turnu Severin va fi...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023 – VÂLCEA

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...