sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova devine, încă o dată, capitala modei

Lumea modei este minunată, frumoasă, atrăgătoare și benefică. Tot moda este cea care aduce bucurie în suflet, stralucire în priviri și dezvoltă imaginația!
Și imaginația designerilor vestimentari români este deopotrivă asemănătoare cu beneficiile modei. Ei creeaza, noi purtăm, ei propun, noi alegem, ei gândesc, noi plătim! Că așa este în modă! Și este un principiu sănătos!

Au trecut anii, iar echipa Royal Models Agency, împreună cu partenerul principal Electroputere Parc aduc o parte din lumea modei la Craiova.

Au pasiune, talent, răbdare, perseverență și aceste argumente i-au ajutat să fie buni, mai buni de la o zi la alta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ei ne vor mângâia privirile pe data de 5 Mai 2018, în incinta Electroputere Parc din Craiova, începând cu ora 18.30.

Cei ce ne vor aduce, pe scena de la Craiova, un adevărat show de eleganță și stil sunt: SONIA TRIFAN, LILIANA LARISA CRACIUN, URBAN KIDS, DOUBLE WOW, GAL’A COUTURE, ELEGANCE, E-TWOW, LC WAIKIKI și S-KARP.

Una din premierele  ediției de anul acesta este prezența pe scena de la Electroputere Parc a celui mai bun concept de styling din România și anume TRENDS by ADINA BUZATU care va prezenta o colecție ce va impresiona publicul prezent prin eleganță și rafinament.

Păstrând tradiția, creată acum mai bine de un deceniu, Royal Models Agency aduce un designer international, venit în PREMIERĂ în România, iar anul acesta ne va încânta privirile cu cea mai noua colectie a sa designerul CAROLINA GUNA din Spania.

            Evenimentul se deschide prin concursul de frumuseţe Miss Royal Models Romania 2018, având în componenţă 12 concurente din diferite orașe ale  țării, ce se vor lupta pentru câştigarea marelui titlu. Concurentele vor ajunge în Craiova, miercuri, 2 mai 2018 şi vor intra într-un intens program de pregătire, şedinte foto şi fitting-uri pentru a fi în cea mai bună formă în seara evenimentului. Jurata, care va fi o surpriza specială oferită de organizatorii festivalului, este GIANINA CORONDAN una dintre cele mai nonconformiste prezentatoare TV din Romania.

Machiajul evenimentului este asigurat de echipa L’ART SUBLIME condusă de Suzana Petre iar partea de hair style este asigurată de echipa BES COSMETICS ROMANIA.

Daca ești iubitor de evenimente fashion și vrei să petreci câteva clipe de încântare în compania frumuseții, eleganței și rafinamentului vestimentar, nu rata a XIII-a ediție a FESTIVALULUI DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA. Și, deasemenea, pentru a sărbătorii, te așteptăm în Club EVO, la after party-ul minunatului eveniment.

Politica