vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fetiță de 5 ani și alte 2 femei, victimele unui accident rutier

O fetiță, în vârstă de 5 ani, din comuna Malovăț, județul Mehedinți, și alte 2 femei din aceeași localitate au văzut moartea cu ochii în urma unui accident rutier.

Evenimentul s-a produs pe Centura Drobeta Turnu Severin.

La data de 14.10.2017, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată cu privire la producerea un accident rutier soldat cu victime omeneşti, pe Centura Drobeta Turnu Severin. Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii au constat că, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Centura Drobeta Turnu Severin, la intersecția cu Calea Tîrgu Jiului, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula regulamentar, condus de un bărbat, de 31 ani, din comuna Malovăț, judeţul Mehedinţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a trei persoane de sex feminin, cu vârste cuprinse între 5 şi 52 de ani, toate din comuna Malovăț, județul Mehedinți, pasagere în autoturismul condus regulamentar”, arată Poliția Mehedinți.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz.

Alt accident cu copil

Un alt accident rutier în care a fost implicat un copil a avut loc pe DN56 A în zona comunei Hinova. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, iar patru persoane au fost rănite. Este vorba de două femei, un bărbat şi un minor în vârstă de aproximativ 4 ani.

Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI. Victimele erau conştiente şi stabile hemodinamic, dar au fost transportate la spital pentru investigații. Traficul rutier de pe DN 56 A s-a desfășurat o bună perioadă pe un singur sens în zona accidentului.

Politica