sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O tânără a murit după ce maşina în care se afla a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat. Şoferul, în stare gravă

O tânără a murit, iar o altă persoană a fost transportată la spital, duminică dimineaţa, după ce o maşină a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat, pe DN56 A, în Cuşmir, judeţul Mehedinţi.

Tânăra a fost scoasă din autoturismul răsturnat, dar echipajul de la Ambulanţă nu a putut-o salva.

„La faţa locului a fost trimis un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi modul de descarcerare pentru a scoate dintr-un autoturism răsturnat o victimă. După ce s-a reuşit intervenţia, victima a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Mehedinţi. La faţa locului a mai fost găsită o altă victimă, un bărbat, care a fost transportat la spital”, a declarat plt. Raluca Țîrcă, purtător de cuvânt al ISU Mehedinţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii rutieri au stabilit că maşina în care se afla tânăra circula cu viteză, iar la un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat, după ce a lovit un cap de pod.

„Din primele verificări, accidentul s-a produs ca urmare a vitezei excesive. Conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, a intrat într-un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat. În urma impactului a decedat pasagera de pe scaunul din dreapta, iar conducătorul auto a fost dus la spital în stare gravă”, a precizat Mădălina Viziru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Politica