vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A murit ars de viu în propria livadă

Un fost pădurar, în vârstă de 77 de ani, din Gorj a murit ars de viu în propria livada. Bătrânul a sfârșit astfel, după ce a dat foc unor buruieni, iar în încercarea de a opri incendiul a căzut pradă flăcărilor. Rudele bătrânului l-au găsit când era prea târziu.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Brătuia, din Gorj. Fostul primar, însoțit de membrii ai familiei, a mers să-și curețe de buruienile din livada cu pruni, a dat foc ierbii uscate, însă, la scurt timp s-a prăbușit, nemaifiind văzut de membrii familiei.
„Ne trezirăm cu focul pe aici prin pruni și zise ginerele că tata nu se vede. Începu să strige unde ești taică, unde ești taică și începu să țipe. Țipa de lua lumea în cap”, a spus Elisabeta Calotă, soția bărbatului, pentru știrileprotv.ro.
Într-un final, ginerele bărbatului a fost cel care l-a găsit pe acesta.
„Când mă dusei îl găsii și începui să țip. Era ars ca acum. Mă dusei să sting focul că o luase focul prin pădure în jos”, a spus ginerele bătrânului.
În zona au venit într-un suflet și rudele victimei și câțiva vecini.
„Posibil din cauza focului, din cauza fumului sau posibil că îi veni cumva rău, nu mai putu să iasă de la fum, sau făcu infarct, hainele plasticate s-au aprins”, a declarat unul dintre localnici pentru sursa mai sus citată.
Trupul neînsuflețit al bătrânului a fost dus la Serviciul de Medicina Legală Gorj pentru autopsie. Între timp, polițiștii au deschis un dosar de cercetare pentru moarte suspectă.

Politica