sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgul de Comerţ al Olteniei îşi deschide porţile la sfârşitul săptămânii

Expozanţi din domeniul alimentaţiei, construcţiilor, agriculturii sau industriei, veniţi din cele 5 judeţe ale regiunii Oltenia, îi vor încânta pe craioveni cu produsele lor, în cadrul celui mai mare eveniment expoziţional din Oltenia care se va desfăşura pe parcursul a trei zile la Centrul Multifuncţional din Craiova.  

Anunţăm organizarea unui eveniment expoziţional. În perioada 21-23 octombrie va avea loc Târgul de Comerţ al Olteniei, la Centrul Multifuncţional din Craiova. Evenimentul se va desfăşura pe trei zile, vineri, sâmbătă şi duminică, iar ca program de vizitare va fi vineri şi sâmbătă între ora 10.00 şi 19.00, iar duminică va fi un program ceva mai scurt, între 10.00 şi 16.00. Noi ne dorim ca acest eveniment să fie cel mai mare târg regional de comerţ, este dedicat tuturor firmelor, companiilor care-şi desfăşoară activitatea în regiunea Olteniei, în cele cinci judeţe, dar avem participare şi la nivel naţional şi chiar internaţional, avem o firmă din Bulgaria şi câteva companii din alte regiuni ale ţării. Acest eveniment are o tematică largă, fiind un târg de comerţ, se adresează tuturor prestatorilor de servicii, producătorilor de bunuri. Noi avem ca obiectiv lansarea acestui eveniment ca un eveniment de referinţă în regiunea Olteniei, pentru că aşa cum bine ştim, există evenimente expoziţionale în fiecare dintre regiune, iar Oltenia era deficitară la un eveniment de o asemenea amploare care să aibă o tematică atât de vastă”, a spus Nicoleta Dicoiu, organizator al Târgului de Comerţ al Olteniei.

60 de companii expozante îşi vor pune în valoare produsele şi proiectele de dezvoltare pentru ca vizitatorii să fie la curent cu investiţiile din domeniu, dar şi cu ultimele tendinţe din industriile de profil.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Printre expozanţii noştri sunt firme care activează în domenii precum agricultură, industrie, alimentaţie, construcţii, stil de viaţă, office, servicii, fiind companii preponderent din cele cinci judeţe ale regiunii Oltenia. Totodată, coorganizatorul acestui eveniment este Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia care din păcate nu ne-a putut onora, astăzi, cu prezenţa datorită programului încărcat, în schimb, vreau să vă anunţ din partea lor că în prima zi a evenimentului, pe 21 octombrie, în paralel cu desfăşurarea Târgului de Comerţ al Olteniei, va avea loc o conferinţă care este organizată de această agenţie, urmată de un eveniment de brokeraj, sunt evenimente cu participare internaţională, au fost lansate invitaţii către majoritatea companiilor care îşi desfăşoara activitatea în regiunea Olteniei”, a mai precizat organizatorul târgului.

Companiile prezente la târg vor prezenta oferte promoţionale vizitatorilor, le vor oferi premii şi vouchere şi vor organiza tombole. De asemenea, nu vor lipsi prezentările de produse, degustările şi momentele artistice menite să binedispună participanţii.

Majoritatea expozanţilor noştri vor participa şi la aceste evenimente, sunt evenimente care au ca rol stabilirea de parteneriate internaţionale între companiile din Oltenia şi companiile din afara ţării care vin pentru această conferinţă şi evenimentul de brokeraj. Aceste evenimente vor începe la ora 12.00, pe 21 octombrie, se vor desfăşura într-o sală de conferinţă a Centrului Multifuncţional din Craiova şi se vor încheia undeva în jurul orei 17. Detalii despre aceste evenimente conexe le puteţi găsi pe pagina evenimentului nostru. La secţiunea Eveniment, este încărcată agenda, dar şi lista expozanţilor care şi-au anunţat până în acest moment prezenţa. Sunt expozanţi care-şi prezintă produsele pentru un număr de vizitatori specializaţi, pentru că sunt cei din domeniul industriei care se adresează unui anumit public ţintă. Pentru aceştia ei au pregătit o serie de prezentări, seminarii, vor fi prezentate ultimele tehnologii în domeniu, dar există o serie de expozanţi care se adresează vizitatorilor de rând. Pe perioada celor trei zile de expoziţie va fi o zonă special amenajată unde vor fi programe artistice, astfel încât cei care vin la târg să se delecteze cu aceste programe conexe. De asemenea, putem săi aşteptăm pe vizitatorii noştri cu tot felul de surprize, expozanţii noştri au pregătit vouchere de reduceri, tombole cu premii, majoritatea vor avea reduceri speciale care vor fi strict valabile pe perioada celor trei zile de expoziţie şi de asemenea, vor fi organizate degustări de produse, vom beneficia din nou de prezenţa domnului Dinescu care va veni şi de data aceasta să promoveze şi să ne delecteze cu câteva reţete culinare. Avem crame invitate, producători locali de produse alimentare, dar şi cei din celelalte domenii. Vor avea o serie de surprize pentru vizitatorii acestui eveniment”, a conchis Nicoleta Dicoiu.

Politica