vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șef de inspectorat școlar, cu avere impresionantă

7 locuinţe, un teren în oraş, zeci de mii de euro și mai multe conturi la bănci. Este averea Șefului Inspectoratului Școlar Județean Gorj.
Totul a ieşit la iveală după ce ANI l-a obligat să depună declaraţia de avere pe care a refuzat să o completeze ani la rând, dezvăluie România TV.

Astfel, şeful Inspectoratului deţinea mai multe terenuri agricole cu o suprafaţă de peste 24.000 de metri pătraţi, moştenite de la un bărbat pe nume Bistreanu Ion sau cumpărate prin Isfan Dumitru, 8.800 mp de terenuri intravilane, moştenite de la Bistreanu sau cumpărate prin Isfan Dumitru 8.800 mp şi mai multe clădiri, moştenite tot de la Bistreanu sau cumpărate prin Ișfan Dumitru şi anume trei apartamente şi 4 case, arată sursa citată.

În conturi. șeful ISJ Gorj avea 27.200 de lei, 247.000 de lei în depozite bancare şi 28.290 de lei în euro, în timp ce salariile cumulate ale inspectorului, potrivit rtv.net, au însumat 62.800 de lei în 2014, iar al soţiei a fost de 62.941 de lei în acelaşi an.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ișfan afirmă că averea este primită de la părinți și socri.

"Referitor la declarația mea de avere, la terenurile și casele care sunt trecute în declarația de avere, sunt primite de la socri mei și de la părinții mei. Nevasta mea este singură la părinți, iar eu mai am un frate care este medic chirurg în Galați. Părinții au hotărât ca toată averea pe care o au să mi-o dea mie", a declarat Ișfan pentru Radio Târgu Jiu.

Despre banii din conturi, Ișfan spune că i-a primit tatăl său "pe niște pământuri".

 

 

Politica