duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Morți suspecte și o sinucidere, la Gorj

Un bărbat, de 38 de ani, din Țânțăreni, și-a pus capăt zilelor după o ceartă cu soția. Tatăl său l-a găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei lor.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru efectuarea necropsiei.

O altă descoperire macabră a fost făcută la Mătăsari. O femeie, de 39 de ani, a sunat îngrozită la 112 după ce și-a găsit tatăl mort, în fața porții.

Policlinica Buna Vestire Craiova

"La data de 14 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 36 de ani,  din comuna Mătăsari, despre faptul că l-a găsit pe tatăl sau căzut în fata porţii locuinţei.

  Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului s-a constatat faptul că bărbatul, de 59 de ani, care se afla căzut la poarta locuinţei sale, era decedat.

Cadavrul a fost transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei exacte a decesului", au transmis reprezentanții IPJ Gorj. Polițiștii au întocmit dosar penal de  moarte suspectă.

Un astfel de caz a fost semnalat și în Târgu Jiu. Duminică, un bărbat, de 56 de ani, din localitate, a alertat autoritățile după ce l-a găsit decedat la domiciliu pe tatăl său, de 85 de ani.

Cadavrul a fost transportat la morga Serviciului Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. Și în acest caz s-a întocmit dosar penal de  moarte suspectă.

 

 

Politica