sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO / SANDU si DRAGOMIR – la un pas de ARESTARE in DOSARUL EXCLUDERII UNIVERSITATII CRAIOVA

Sandu Mircea si Dragomir Dumitru au fost la un pas de arestare preventiva, la sfarsitul anului 2011, de catre DNA. Acest lucru reiese din dezvaluirile facute de insusi avocatul lui Sandu Mircea si al FRF, Cristian Ene, in cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV, realizata sambata, 13 septembrie 2014, de catre Dorin Chiotea.

Avocatul Ene a dezvaluit cum a reusit sa preintampine iminenta arestare a celor DOI MAFIOTI DIN FOTBALUL ROMANESC. Astfel ca, Ene a folosit un tertip de a depune  la parchet un memoriu de 1100 de pagini!!!!..  cu tot  felul de documente, unele dintre ele fara nicio legatura cu cauza. Aceasta tactica a dat roade dupa cum s-a destainuit,  avocatul Ene. Citam…..”Clientii mei au fost foarte aproape de o masura preventiva si am fost nevoit sa apelez la un tertip, stiam ca niciodata un procuror nu are timpul si rabdarea sa citeasca 1100 de file asa ca odata cu depunerea acestor acte i-am mai temperat pe procurori si am facut ca cei doi sa fie trimisi in judecata, in stare de libertate”.

Reamintim,  FRF, LPF, Sandu, Dragomir si ceilalti 10 membrii ai Comitetului Executiv  au fost trimisi in judecata de DNA pentru grave infractiuni de abuz in serviciu in ceea ce priveste DISTRUGEREA CLUBULUI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA. Dosarul se afla pe rolul Tribunalului Bucuresti, avand ca termen de judecata urmator ziua de 24 septembrie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodata pe rolul DNA, se afla un alt dosar deschis pe numele FRF, Sandu Mircea, Dragomir Dumitru, membri Comitetului Executiv, Municipiul Craiova, Lia Olguta Vasilescu,  Badea Pavel, Rotaru Mihai, Andrici Adrian, Luca Theodor, Bratescu Maria si alte persoane pentru mai multe infractiuni extrem de grave savarsite ulterior dezafilierii Universitatii Craiova.

Va prezentam declaratia VIDEO – CLICK AICI – a lui Cristian Ene de la acea vreme, referitoare la cele 1.100 de pagini, care de fapt erau un BLUFF.

Politica