vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CLONA ŞI VÂLCEA – ÎN ATENŢIA DNA

Blatul între CSU Craiova şi CSM Rm. Vâlcea nu a trecut neobservat de Direcţia Naţională Anticorupţie şi iată că anticipările editie.ro se confirmă din nou.
În acest moment, pe rolul Direcţiei Naţionale Anticorupţie există un dosar penal deschis pe numele persoanelor care au tranzacţionat blatul dintre CSU Craiova şi CSM Rm. Vâlcea.

Reamintim că în urmă cu 3 săptămâni, CSM Rm. Vâlcea a renunţat în mod subit şi totodată de neînţeles la dreptul de a evolua în Liga I, în sensul că şi-a retras acţiunea de la Comisia de Disciplină, din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, acţiune care în procent de sută la sută i-ar fi dat dreptul de participare în Liga I, având în vedere că CSU Craiova nu îndeplineşte condiţiile legale şi statutare pentru a evolua pe prima scenă fotbalistă a ţării.

Iată că Direcţia Naţională Anticorupţie nu a dormit, aşa cum considerau foarte mulţi şi în prezent această instituţie cercetează toate dedesubturile acestei operaţiuni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din informaţiile noastre, se pare că în dosar se fac cercetări pe numele mai multor persoane implicate, pentru săvârşirea unor infracţiuni de dare şi luare de mită, înşelăciune, abuz în serviciu, etc.

Pe fondul anchetei declanşate de Direcţia Naţională Anticorupţie, CSM Rm. Vâlcea a depus, ieri, la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal o nouă acţiune în vederea constatării neîndeplinirii condiţiilor de participare în Liga I a CSU Craiova. Cererea mai mult ca sigur va fi judecată de urgenţă săptămâna viitoare şi în proporţie de 99 la sută, Comisia va hotărî că CSU Craiova nu poate evolua în Liga I până în anul 2016.

Însă mai multe detalii cu privire la acest subiect extrem de exploziv – în curând pe editie.ro

Politica