sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gara din Slatina va fi modernizată, curând

Gara din Slatina va căpăta un aer modern. Începute în urmă cu doi ani de zile, în 2012 lucrările de modernizare ale staţiilor CFR din gara Slatina se apropie de final.
Lucrările de modernizare la Gara Slatina se realizează prin proiectul “Modernizarea unor staţii de cale ferată din România”.

Peste doar câteva zile, călătorii vor putea folosi noile utilităţi ale staţiei CFR -peroanele şi sala de aşteptare refăcute în întregime, iar un nou sistem de supraveghere va fi în funcţiune pentru o mai mare siguranţă a călătorilor.
Anunţa luni, 7 iulie, Minel Prina, primar Slatina

Proiectul de modernizare a fost finanţat în proporţie de 69,25% cu fonduri de la Comisia Europeană şi în proporţie de 30,75% cu fonduri de la bugetul de stat.
Potrivit unui document afişat de site-ul cfr.ro, proiectul îşi propune modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii feroviare naţionale şi a serviciilor pentru călători, modernizarea tuturor componentelor staţiilor CF utilizate de călători: clădirea de călători, accesul la gară (piaţa gării), accesul la trenuri (pasaje la nivel sau subterane, peroane, copertine) şi liniile CF pe lungimea peroanelor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prin intermediul proiectului se doreşte promovarea unui sistem de transport durabil în România, facilitarea transportul în condiţii de siguranţă, rapid şi eficient pentru persoane şi mărfuri, cu un nivel de servicii la standarde europene.

Politica