vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ÎNTÂLNIRE PRIVATĂ …

Aşa cum vă anunţam într-un număr anterior al ziarului, edilul slătinean s-a întâlnit cu Ana-Maria Melinte, persoana care a dat  like-ul cu numărul 6000 pe pagina sa oficială de socializare. Vă reamintim că edilul a primit like-ul cu numărul 6000 în data de 5 mai la ora 20 şi 58 minute.
Întrebat joi la conferinţa de presă, după şedinţa de consiliul local, de întâlnirea cu Ana-Maria Melinte edilul a spus că nu poate promite invitarea presei deoarece nu ştie ce doreşte dânsa, nefiind persoană publică.
Aşa cum era de aşteptat telefonul cu invitaţia nu a sunat, întâlnirea fiind una privată.
Importanţa acelei întâlniri rezidă în faptul discuţiilor avute, ideilor dezbătute, etc.
Nu ştim ce s-a discutat.

MotivaŢia dată la vremea respectivă, pentru slătineanul care dă like-ul buclucaş a fost:
O ocazie bună de a trece din online în offline. Vom sta de vorbă faţă în faţă, îmi vei putea transmite direct ideile, propunerile, dar şi criticile tale. Nu în ultimul rând, ne vom bucura de un prânz bun!

Întâlnirea a vut loc vineri 16 mai.
Pentru a certifica întâlnirea şi pentru ca presa să vadă, edilul şi-a postat pe pagina sa oficială fotografii de la întâlnire.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fotografiile ataşate, edilul a postat următorul comentariu:
Astăzi am avut plăcerea de a lua prânzul cu ea şi cu prietenul ei, doi tineri cu principii şi foarte multe idei, care mi-au dat energie şi motivaţie să duc mai departe iniţiativele pentru tineri, să le ofer cât mai multe şanse de a-şi găsi un loc de muncă în Slatina. Parcul industrial, proiectele pe fonduri europene, schemele de finanţare a IMM-urilor sunt doar începutul.

Activitatea edilului pe pagina OFICIALĂ de socializare este intensă, putându-se urmări, stadiul tuturor lucrărilor principale, obiective aflate în derulare în oraş.
Ideea acestui edil ar trebui urmată şi de alţii, precum Eduard Ciocăzanu din Caracal, Teodosescu Mădălin din Balş, Oane Iulică din Corabia, Cătălin Davidescu din Scorniceşti, Pantelie Rotaru din Drăgăneşti Olt, fiind un semnal de alarmă şi de conştiinţă. De ce nu şi Lia Olguţa Vasilescu, craiovenii fiind internauţi şi mai activi.

Politica