sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ginecolog şpăgar arestat

Medicul ginecolog Barham Khalil, de la spitalul Segarcea, a fost arestat. Asta deşi atacase cu recurs ultima sentinţă a magistraţilor. Pe 22 martie 2012, ginecologul a fost prins în flagrant luând şpagă pentru o operaţie de cezariană.Potrivit anchetatorilor,  în lunile ianuarie şi februarie 2010, dar şi în ianuarie 2013, Barham Khalil a cerut şpagă mai multor femei pentru intervenţii chirurgicale. Sumele cerute erau între 100 de euro şi 1000 de lei, dar Khalil lua şi cafea ori bături alcoolice.

La sfârşitul lunii mai 2012 a fost trimis în judecată pentru 6 fapte de luare de mită. La exact un an, Tribunalul Dolj l-a condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Khalil a făcut recurs, însă Curtea de Apel Craiova l-a respins, la sfârşitul lunii trecute. Ginecologul a atacat şi această decizie. A fost însă prea târziu. Noul Cod Penal a intrat în vigoare, iar conform acestuia, deciziile instanţelor de apel sunt executorii.
Marţi, Khalil a fost arestat.

Poliţiştii Secţiei 3 au acţionat, în cursul zilei de ieri (n.r. marţi), pe linia depistării şi prinderii persoanelor urmărite în temeiul legii. Astfel, în urma activităţilor specifice desfăşurate a fost prins BARHAM KHALIL, 56 de ani, din Craiova pe numele căruia magistraţii Tribunalul Dolj emiseseră mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de luarea de mită. Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.
IPJ DOLJ

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica