marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Verificări inopinate la operatorii economici

Inspectorii de prevenire din cadrul ISU Mehedinți au efectuat, în acest weekend, verificări inopinate la operatori economici.

Astfel, potrivit unui comunicat, au fost desfășurate acțiuni de control inopinat la patru operatori economici din municipiul Drobeta Turnu-Severin. Acțiunile au fost coordonate de la nivel central de către IGSU.

Misiunile, care au vizat trei baruri și un restaurant, situat la subsolul unui clădiri, au urmărit respectarea numărului maxim de utilizatori, accesibilitatea căilor de evacuare, precum și respectarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe timpul acțiunilor de control derulate în perioada de referință, specialiștii Inspecției de Prevenire au constatat 20 de deficiențe, fiind aplicate șapte avertismente și 11 amenzi, în cuantum de 12.000 lei.

”Astfel, pe timpul verificărilor, colegii noștri au identificat încălcări care țin de exploatarea necorespunzătoare a căilor de evacuare, a mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, inclusiv nerespectarea interdicției privind fumatul în spații publice închise”, se arată în comunicatul ISU Mehedinți.

Întrucât securitatea celor care aleg să își petreacă timpul liber în astfel de locații este primordială, aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Politica