marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Salt cu parașuta în Catedrala Mântuirii Neamului

O persoană a sărit cu paraşuta în interiorul clădirii Catedralei Mântuirii Neamului din București. Pe TouTube a ajuns și o filmare care durează 37 de secunde. În imagini apare un bărbat care se pregătește, sare cu parașuta din cel mai înalt punct al Catedralei Mântuirii Neamului și aterizează după 8 secunde.

Reprezentanții BOR spun că persoana care a efectuat saltul cu paraşuta a pătruns acolo în mod fraudulos, potrivit libertatea.ro: „Menţionăm că incidentul reprezintă o faptă frauduloasă, comisă în mod abuziv şi fără nicio implicare din partea celor care lucrează în acest şantier. Având în vedere gradul ridicat de risc al incidentului, echipa coordonatoare de la Catedrala Naţională va solicita sprijinul autorităţilor competente care sunt în măsură să efectueze o anchetă adecvată în vederea depistării persoanei respective”.

Se pare că întâmplarea a avut loc anul trecut, ținând cont de faptul că lucrările au mai avansat în interiorul Catedralei, față de ce se poate observa în imaginile postate pe YouTube.

Policlinica Buna Vestire Craiova







Politica