marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zamfir pică și în instanță

După ce a picat rușinos la evaluarea anuală, managerul Filarmonicii Oltenia, Gabriel Zamfir, a picat și „examenul” din instanța. Ceruse anularea hotărârii de Consiliu Local prin care avocatul Lucian Bernd Sauleaunu, consilier local, fusese desemnat în comisia de evaluare națională a managerului Filarmonicii, ca reprezentant al autorității legale. Probabil, încercând să se agațe de funcție.

Tribunalul Dolj a respins acțiunea în instanță a lui Gabriel Zamfir.

„Respinge acţiunea având ca obiect anulare HCL nr. 174/2022, ca inadmisibilă. Cu recurs în 15 zile de la comunicare care se va depune la Tribunalul Dolj. Pronunţată azi, 23.05.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, este soluția pe scurt a instanței.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Consiliul Local al Municipiului Craiova, întrunit în şedinţa ordinară din data de 28.03.2022, a aprobat propunerea de desemnarea a lui Lucian Săuleanu în comisia de evaluare anuală a managementului la Filarmonica „Oltenia” Craiova.

Nota pe care Gabriel Zamfir a obținut-o a fost de 3,53. Evaluarea a constat în două etape, la cea de-a doua, managerul instituției a luat nota 1. Astfel, recomandarea comisiei a fost ca acesta să fie concediat. Potrivit regulamentului, Comisia de evaluare este compusă din reprezentanţi ai autorităţii, în proporţie de o treime, şi din specialişti în domeniul de activitate a instituţiei, în proporţie de două treimi, desemnați prin ordin sau dispoziţie, după caz.

Directorul Filarmonicii Oltenia este cunoscut pentru diverse acțiuni considerate de mulți dubioase, printre care recomandări de genul „un glonț în cap mamelor care vin cu copiii la proteste”, dar și multe critici și proteste ale angajaților împotriva sa.

Politica