marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Erou în timpul liber. Un polițist a salvat viața unui craiovean

Agentul șef Ionuț Ghejan, din cadrul Secției nr.3 Poliție Rurală Bucovăț, a salvat viața unui bărbat, lângă o stație de autobuz din Craiova. Polițistul era cu familia lui atunci când a văzut o persoană căzută pe trotuar. Acesta a oprit mașina personală și i-a salvat viața omului care avea o criză de epilepsie.

Gestul polițistului a fost făcut public de o femeie, care a văzut și ea bărbatul căzut lângă stația de autobuz, lângă mai multe persoane care nu i-au acordat atenție. Incidentul a avut loc la mijlocul săptămânii trecute, în jurul orei 17, pe bulevardul Dacia, în dreptul fostei fabrici de tutun.

L-am văzut din trafic, dar in același timp am văzut și că oamenii din stația de autobuz îl ignorau. Am decis să mă întorc (eu mergând pe sensul Gară-Consul) și să văd ce a pățit. Când am ajuns acolo am constatat ca deja apucase cineva sa se oprească, era un domn polițist cu mașina personală. Era cu soția si copilul. Dumnealui, ca si mine, l-a văzut si a trebuit sa se întoarcă. Domnul căzut (îmbrăcat în haine curate, elegant, deci nu era un om al străzii, în cazul în care are vreo relevanță) avea o criza de epilepsie și își înghițea limba. Oamenii din stația de autobuz efectiv îl ignorau, erau lângă el și pur și simplu nu îl băgau în seama. Prin acest mail vreau să îi mulțumesc din suflet domnului polițist (căruia nu îi știu numele) care s-a întors din drumul lui și să-l asigur de toată stima mea. Avem nevoie de mai mulți oameni ca dansul, iar în același timp să îmi exprim părerea de rău pentru ignoranța oamenilor, putea sa moară un om! Simt ca cineva ar trebui să îl felicite și să știe și dânsul că fapta lui nu a trecut neobservată! Vă mulțumesc!”, a scris femeia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica