marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Un jandarm a salvat o viață: “Sunt tare mândră”

Duminică seara, 15 mai, în jurul orei 21.50 un jandarm, aflat în timpul liber împreună cu prietena sa, a oprit un bărbat în vârstă de la un gest necugetat, acela de a se arunca în fața unei mașini. În timp ce prietena sa a sunat la numărul de urgență 112, Mihai a stat cu el de vorbă, l-a consiliat și l-a calmat până la sosirea ambulanței și a poliției, deoarece era foarte agitat.

“…sunt tare mândră că în zilele noastre mai există oameni de calitate și cu suflet de aur, milostivi și grijulii cu aproapele lor! Un astfel de om este și vecinul meu, Cupăreanu Mihai Cristian, subofițer în cadrul unității dumneavoastră. Pe această cale, vă fac cunoscut acest lucru pentru a vă mulțumi totodată și dumneavoastră pentru spiritul civic ce i l-ați insuflat“, a transmis Elena.

Mihai are 22 de ani, este absolvent al Școlii de Subofițeri Jandarmi “Grigore Al. Ghica“ Drăgășani, promoția 2018, iar din luna martie 2022 își desfășoară activitatea în cadrul unității noastre. „Colegii sunt mândri de tine, Mihai! Gestul tău a salvat o viata! Bunul Dumnezeu sa te binecuvânteze!”, au transmis jandarmii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica