Dolj. Un jandarm a salvat o viață: “Sunt tare mândră”

Date:

Duminică seara, 15 mai, în jurul orei 21.50 un jandarm, aflat în timpul liber împreună cu prietena sa, a oprit un bărbat în vârstă de la un gest necugetat, acela de a se arunca în fața unei mașini. În timp ce prietena sa a sunat la numărul de urgență 112, Mihai a stat cu el de vorbă, l-a consiliat și l-a calmat până la sosirea ambulanței și a poliției, deoarece era foarte agitat.

“…sunt tare mândră că în zilele noastre mai există oameni de calitate și cu suflet de aur, milostivi și grijulii cu aproapele lor! Un astfel de om este și vecinul meu, Cupăreanu Mihai Cristian, subofițer în cadrul unității dumneavoastră. Pe această cale, vă fac cunoscut acest lucru pentru a vă mulțumi totodată și dumneavoastră pentru spiritul civic ce i l-ați insuflat“, a transmis Elena.

Mihai are 22 de ani, este absolvent al Școlii de Subofițeri Jandarmi “Grigore Al. Ghica“ Drăgășani, promoția 2018, iar din luna martie 2022 își desfășoară activitatea în cadrul unității noastre. „Colegii sunt mândri de tine, Mihai! Gestul tău a salvat o viata! Bunul Dumnezeu sa te binecuvânteze!”, au transmis jandarmii.

 

Share post:

 

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

DOLJ.LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 15.08 – 21.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 15.08 – 21.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Accident între trei olteni și un teleormănean. Unul dintre ei, la spital

Un șofer de 72 ani, din județul Dolj, a...

Diana Şoşoacă, executată silit

Diana Şoşoacă este executată silit de ANAF. Senatoarea nu...