vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovenii pregătesc recuzita pentru Fantasy Park

Craiova va avea un Fantasy Park, în anul 2022, populat cu personaje din basme. O parte din acestea vor fi sculptate în lemn, cu drujba, de Gabi Rizea. Prima dintre piesele viitorului parc, un dragon-băncuță, este deja gata.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a dezvăluit care va fi prima piesă din Fantasy Park. Edilul a postat pe Facebook fotografii cu dragonul realizat de Gabi Rizea.

„Maestrul Gabi Rizea a mai finalizat o băncuță deosebit de frumoasă, care reprezintă un dragon cu o deschidere a aripilor de cinci metri. O veți putea admira deocamdată la sediul Centrului Multifuncțional, până în momentul în care va fi amplasată în Fantasy Park. Acest parc va fi gata în toamna anului viitor, va avea locuri de joacă, un skate park, un teatru de vară, terase, căsuțe pentru pitici și foarte multe elemente de butaforie. În această perioadă definitivăm cu proiectanții toate elementele care îl vor face cel mai frumos parc, pentru toate vârstele, din România”, a scris Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fantasy Park-ul va fi în zona Billa și poate fi consolarea primarului după ce le-a promis craiovenilor un „Dracula Park”. Olguța Vasilescu și-a canalizat atenția spre dezvoltarea turismului în orașul pe care îl conduce, iar un parc tematic poate fi o nouă încercare a primarului de a primi aprecieri la nivel național.

„Pe noi ne interesează industria turismului, pentru că vrem să dezvoltăm orașul Craiova, inclusiv prin tot ceea ce va presupune evenimente și investiții în infrastructura turistică în următorii ani”, spunea primarul Craiovei la începutul lunii decembrie, lună în care Olguța Vasilescu a atras atenția și asupra mașinilor parcate în centrul Băniei.
„Mașini și autocare cu turiști din toată țara vin să vadă Târgul de Crăciun, din Craiova! Bucuroși de oaspeți”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a primarului, alături de mai multe fotografii în care apar mașini înmatriculate în diferite județe. Olguța Vasilescu a publicat chiar și poza unui autocar cu numere de București.

Politica