marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Naicu: „Să nu se descătușeze cu noi!”

CSU Craiova se bate cu CSO Filiași pentru un loc în semifinalele Cupei României

Echipa lui Reghecampf a avut noroc la tragerea la sorți a penultimului act din Cupa României, după ce a picat cu CSO Filiași, singura reprezentantă a eșalonului al treilea. De altfel, gruparea din Filiași nu trage mari speranțe că poate trece de echipa lui Rotaru, acceptând să mute meciul pe stadionul Ion Oblemenco. Mai ales că pentru majoritatea componenților grupării din Liga a treia va fi o onoare să evolueze în templul din Bănie.
Antrenorul celor de la Filiași, Victor Naicu, fost și pe banca CSU Craiova în tandem cu Daniel Mogoșanu, a prefațat astfel jocul de astăzi: „Este un meci foarte important pentru noi, o onoare că ne aflăm în această fază a competiției. Trebuie să menționez că este meritul fostului antrenor. Eu am venit de puțin timp. Sperăm să onorăm cu un joc bun și cu o nouă surpriză. E clar că ne-am depășit condiția de mult timp. Am avut ghinion la tragerea la sorți. Toți se fereau de Craiova, dar noi am picat cu ei. Plecăm cu șansa a doua și încercăm să scoatem maximum. Ce înseamnă maximum? Vom vedea joi, după meci. Nici ei nu traversează o perioadă bună, s-au diminuat șansele la campionat, iar Cupa e singurul lor obiectiv real. N-aș vrea să fie un meci în care ei să se descătușeze. Sperăm să fie echilibrat, iar dacă pierdem, să pierdem onorabil. Jucăm la o oră de maximă audiență, în fața unei întregi țări. Avem jucători care au jucat în liga secundă, dar pe un asemenea stadion impunător va fi ceva deosebit. Sper ca asta să îi mobilizeze și să nu fie depășiți de miza partidei”.
Filieșenii au fost bătuți măr de CSM Slatina, acasă, cu 6-0, înaintea duelului din sferturile Cupei României.
„Este clar că nu ne-am așteptat la un asemenea rezultat. Ne-a surprins pe toți. Rezultatul nu reflectă ce s-a întâmplat pe teren. Nu este ușor de digerat acest rezultat, dar vom veni mult mai concentrați acum”, a spus Naicu.
Eduard Dina, fundașul lui CSO Filiași, trecut pe la FCU Craiova, a spus despre joc: „Uşor de ţinut nu va fi niciunul dintre atacanţii Craiovei, pentru că au experienţă, dar sper să ne descurcăm. Am pregătit jocul bine, nu mi-e teamă de un dezastru, fiindcă ne mobilizăm la meciurile importante. Am luat 6 goluri cu Slatina, fiindcă aşa se întâmplă la Liga a III-a, noi am fost cu posesia, iar lor le-au intrat toate. O calificare ar însemna enorm, dar sper să facem un joc bun, să nu ne facem de râs. Nu m-am gândit cu cine fac schimb de tricouri, e cam frig afară, voi vedea după meci”.
Partida CSO Filiași – CSU Craiova este programată astăzi, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco.

Politica