Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Un oltean a încercat să se sinucidă, în direct, pe Facebook!

Publicat

pe

Un bărbat de 50 de ani, din comuna Nicolae Titulescu, județul Olt, a încercat să se spânzure de a grindă a casei, în direct, pe Facebook.

„Având în vedere imaginile apărute pe o rețea de socializare în care un bărbat a încercat să se sinucidă, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt este abilitat să comunice următoarele:

La data de 01 decembrie a.c., la ora 18:17, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Nicolae Titulescu, încearcă să se sinucidă prin spânzurare, în direct, pe o rețea de socializare.

Imediat, la fața locului, s-a deplasat o patrulă de poliție din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți, care au identificat locuința bărbatului, iar agent șef principal Comănac Daniel a escaladat gardul și a pătruns în încăperea unde bărbatul, în vârstă de 50 de ani, ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Cu sprijinul a doi cetățeni, care au sărit în ajutor, acesta a reușit să-l salveze”, potrivit polițiștilor.

Ulterior a sosit și echipajul de ambulanță, care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării de îngrijiri medicale, precum și pentru internarea la Secția de Psihiatrie. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru a se stabili cauzele care au dus la acest eveniment.

„Pe această cale, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt felicită intervenția colegilor noștrii, Agent șef de poliție Comănac Daniel – șeful Postului de Poliție Nicolae Titulescu și Agent șef Iacob Alin – ajutor șef post al Postului de Poliție Șerbănești, care au dat dovadă de promptitudine și profesionalism pentru salvarea unei vieți omenești.”, au transmis polițiștii.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.