marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Două mașini s-au ciocnit! Vinovatul a fugit de la locul accidentului

Un șofer de 22 de ani a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un bărbat de 66 de ani. Incidentul s-a întâmplat în afara Craiovei. Tânărul a fugit de la locul accidentului, însă s-a întors ulterior la fața locului.

„În cursul zilei de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN6 a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Craiova, pe DN 6, în afara Municipiului Craiova, din direcția Cârcea către Craiova, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers. Conducătorul auto de 22 de ani a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, acesta revenind ulterior la fața locului. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 66 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducatorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica