marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Clădirea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu va fi modernizată

Clădirea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu de pe strada Tudor Vladimirescu a intrat în proces de modernizare. Lucrările vor fi gata la finalul anului viitor, dacă planul va fi respectat.

Acest important proiect de investiţie este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020 şi are prevăzut un buget de peste 33,9 milioane de lei. Din această sumă, contribuţia proprie totală a Consiliului Judeţean Gorj în proiect, este 16,5 milioane lei (inclusiv T.V.A). Reabilitarea energetică a clădirii vizează atât anveloparea şi îmbunătăţirea izolaţiei termice, cât şi amenajarea unui sistem mixt pentru producţia de energie electrică şi asigurarea agentului termic“, se arată într-un comunicat al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Faţadele spitalului vor intra primele în reabilitare, apoi se va trece la înlocuirea instalaţiilor electrice şi montarea unor corpuri de iluminat moderne.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se va începe cu faţadele spitalului. Aceste proiect implică «anveloparea» spitalului, schimbarea ferestrelor, înlocuirea instalaţiei electrice, a tablourilor, grupurilor generatoare, a corpurilor de iluminat care vor duce, instalarea panourilor solare şi montarea de aparatură de detectare a incendiului. Acest proiect urmăreşte creşterea eficienţei energetice la nivelul spitalului de pe strada Tudor Vladimirescu“, a transmis Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, conform adevarul.ro.

foto: adevarul.ro

Politica