marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Petreceri private, sparte de polițiștii olteni

O nouă acțiune privind combaterea noului coronavirus a fost desfășurată de forțele de ordine oltene, în weekend.

Pe lângă verificarea zonelor aglomerate și mijloacelor de transport, polițiștii au intervenit în localitățile Ipotești și Scărișoara, acolo unde, duminică seara, au fost organizate petreceri.

În ambele cazuri, atât organizatorii, cât și o parte dintre invitați au fost amendați, evenimentele fiind oprite.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Autoritățile solicită cetățenilor să respecte cu strictețe măsurile anti-COVID impuse, astfel încât răspândirea virusului să fie limitată.

În urma controalelor desfășurate la nivelul județului Olt, au fost verificate 94 de societăți comerciale, precum şi 65 mijloace de transport persoane, fiind legitimate aproximativ 1.300 de persoane.

„Pentru abaterile constatate au fost aplicate 136 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, în valoarea totală de 51.500 de lei, dintre acestea, 115 au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în valoare de 38.000 de lei, 19 pentru nerespectarea distanțării fizice, în valoare de 13.000 de lei și 2 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea, în valoare de 500 de lei”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Olt.

Politica