vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bisericile din Sicilia au fost transformate în centre de vaccinare

300 de biserici din Sicilia sunt transformate în centre de vaccinare. Episcopii de pe insulă au îndemnat preoții să dea o mână de ajutor. Deși scopul acțiunii bisericești a fost acela de a spori eforturile de vaccinare în regiune, până acum, mai puțin de 6.000 de persoane cu vârstă cuprinsă între 69 și 79 de ani s-au înregistrat pe toată insula, scrie alephnews.ro

Centrele de vaccinare din parohii vor funcționa între 8 și 18.30, iar cei înscriși vor fi vaccinați cu serul produs de AstraZeneca.

„Au existat unele ezitări la început, dar apoi vocea s-a răspândit și oamenii au început să-și dorească vaccinul. Aceasta este impresia pe care am avut-o. Eu mi-aș dori ca această inițiativă să se repete, pentru că este o modalitate bună de a ajunge la cât mai multe comunități”, a spus preotul sicilian Michele Viviano.

Acesta a ținut să-i felicite pe cei care au luat parte la această acțiune: „Să fii creștin înseamnă întâi de toate să fii un cetățean bun și cinstit. Aici se include și cooperarea în campania de imunizare, participarea la ea și organizarea ei”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica