marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Șofer Uber amenințat în trafic. S-a deschis dosar penal

Un șofer Uber a fost amenințat în trafic de indivizi pe care îi luase în mașină. Aceștia l-au și filmat în timp ce îl luau „la rost”. Șoferul a depus plângere la Poliție, iar acum oamenii legii au deschis un dosar penal.

„Azi, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat de 33 de ani, din Municipiul Iaşi, colaborator al unei unități comerciale ce are ca obiect de activitate transport de persoane
în regim taxi, cu privire la faptul că în ziua de 15 martie a.c., în timp ce se afla in timpul serviciului, pe raza Municipiului Craiova, a fost ameninţat cu acte de violență de doi bărbați.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în cursul zilei de ieri, în timp ce efectua un transport persoane, bărbatul în cauză, ar fi luat în autoturim, la comanda doi bărbați de 37 și 41 de ani, din Craiova, care l-ar fi amenințat cu acte de violență.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de amenințare iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.”-IPJ Dolj

Politica