marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Bărbat de 65 de ani, reținut pentru contrabandă cu țigări. Peste 70.000 de țigarete confiscate

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au efectuat descinderi la contrabandiștii de țigări din două localități. În urma descinderilor, au fost aduse la audieri două persoane, dintre care una a fost reținută de oamenii legii.

Persoana reținută este un cetățean de 65 de ani din comuna Oboga. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt.

Astăzi, 27 mai, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului Balș, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 „În continuarea activităților efectuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, un bărbat de 65 de ani, din comuna Oboga, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. în cursul zilei de mâine (miercuri n.r.) se vor face propunerile legale către unitatea de parchet”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Perchezițiile domiciliare au avut loc marți, 26 mai, vizați fiind contrabandiști de țigări din comunele Oboga și Morunglav. Peste 70.000 de țigarete au fost găsite și confiscate de polițiști, în urma perchezițiilor.

„La domiciliile unor persoane fizice din localitățile Oboga și Morunglav au fost identificate 70.800 țigarete, care nu aveau aplicate timbru de marcaj fiscal prevăzut de lege. Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, iar două persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt în vederea audierii și luării măsurilor legale”, a specificat reprezentantul IPJ.

Politica