marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

După catastrofa de la Sepsi, CSU a împrumutat un mijlocaș!

Pe ultimul loc în ierarhia Ligii 1 și cu prestații modeste, oltenii se întăresc în speranța de a reveni în bătălia pentru podium, sloganul preferat al conducătorilor clubului.

Astfel, diriguitorii formației din Bănie au mai împrumutat un jucător din Serie B italiană. L-au luat pe elvețianul Matteo Fedele de la Foggia. În vârstă de 26 de ani, 1.85 m înălțime, el evoluează pe poziția de mijlocaș central. De-a lungul timpului a îmbrăcat tricoul formațiilor Grasshoppers și Sion, după care a ajuns în Italia, unde a evoluat pentru Carpi în Serie A, Bari, Foggia, iar ultima dată a îmbrăcat tricoul lui Cesena.

Se remarcă faptul că în mandatul italianului Devis Mangia, Serie B a devenit practic cea mai prospectată piață de către formația olteană. După Rossi, Mitriță și Donkor, iată că oltenii realizează a patra mutare din liga a doua italiană. Pe Mirko Pigliacceli nu-l punem la socoteală aici, având în vedere că el vine din Serie C.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Însă, la fel la Pigliacceli, și Fedele vine sub formă de împrumut, cel mai probabil cu opțiune de cumpărare, aceasta fiind noua tactică a clubului craiovean în privința transferurilor, după lovitura dată în acest mod odată cu achiziționarea lui Alex Mitriță, de la Pescara.

Decizia de a-l împrumuta pe Fedele este generată de faptul că Fausto Rossi a fost, mai mereu, accidentat.

Politica