marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Hoață la Gogoșu, hoți la Obârșia de Câmp

Polițiștii Postului de Poliţie Comunal Gogoşu efectuează cercetări față de o persoană de sex feminin, în vârstă de 39 ani, care ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţă. În urma activităţilor efectuate, la data de 29.03.2017, polițiștii Postului de Poliţie Comunal Gogoşu au identificat o persoană, în vârstă de 39 ani, din comuna Gogoşu, bănuită că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţă. Aceasta, în perioada 7 – 15.01.2017, ar fi sustras două televizoare de tip LCD și o trusă cu obiecte de tip gospodăresc din locuinţa unui bărbat, în vârstă de 23 ani, pe care o deţine în comuna Gogoşu. Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat parţial și restituit persoanei vătămate.

Hoți

Polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Cujmir efectuează cercetări față de doi bărbaţi, de 36, respectiv 32 ani, care ar fi sustras 18 şpalieri fabricaţi din beton, situaţi pe un teren extravilan al satului Izimşa.
În urma activităţilor efectuate, la data de 29.03.2017, polițiștii Secţie 6 Poliţie Rurală Cujmir au identificat doi bărbaţi, de 36, respectiv 32 ani, ambii din comuna Obârşia de Câmp, bănuiţi că în cursul aceleiaşi zile, ar fi sustras 18 şpalieri fabricaţi din beton, situaţi pe un teren extravilan al satului Izimşa ce aparţine unei persoane de sex feminin, în vârstă de 67 ani, din aceeaşi comună.
Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Beat la volan

La data de 29.03.2017, ora 19:30, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au oprit pentru control, pe bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 25 ani, din comuna Bălăcița, judeţul Mehedinţi.
Procedând la testatrea acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Politica