marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Galeria «Pro EFS» a fost cea mai în formă

Meciul de volei de luni seara, a stârnit în inimile suporterilor echipei adevărate furtuni. Cu mic cu mare iubitorii voleiului au fost prezenţi la sala Polivalentă pentru a încuraja cea mai performantă echipă a sportului din Bănie.
Rezultatele obţinute de Dan Pascu şi elevii săi în ultimele două sezoane rivalizează cu cele înregistrate în vremurile bune şi ne dorim nu apuse ale sportului craiovean. Modul în care sala a ştiut să fie aproape de echipă l-a mişcat pe Dan Pascu, tehnicianul ţinând să mulţumească public celor care le-au fost aproape.

Ţin să mulţumesc public celor care au fost alături de noi luni seara. Spectatorii prezenţi la Polivalentă au creat o atmosferă extraordinară, pe care orice sportiv o doreşte atunci când joacă acasă. Am simţit în permanenţă că suntem împinşi de la spate dar din păcate nu a fost suficient. Nu a fost ziua noastră, am greşit prea mult şi acest lucru ne-a costat. S-a creat o presiune pe care unii dintre băieţi au resimţit-o. Din păcate nu ne-am mulţumit suporterii cu o victorie şi nu am ajuns în finală. Le promitem că ne luăm revanşa în finala mică a campionatului, împotriva celor de la Dinamo.
A declarat ieri Dan Pascu

Revenind la suporteri trebuie spus că pentru aceştia a fost lansat un concurs. Unul care are şi tată şi mamă. Şi asta pentru că este revendicat, să spunem aşa, din două direcţii.
Pe de o parte, SCM Craiova spune că l-a iniţiat şi a fost anunţat, scurticel şi cuprinzător printr-un comunicat la fel de scurt, iar pe de alta Sala Polivalentă. Ultima, dacă se poate sune aşa, l-a anunţat mai devreme şi mai cuprinzător, în sensul că a spus şi ce premii o să fie, pentru ce şi cine le dă. Dacă mai adăugăm faptul că singurii care au anunţat că intrarea va fi liberă sunt cei de la Polivalentă balanţa înclină în favoarea lor.
Fără a putea spune care şi cine are dreptate le urăm să mai facă. În fine, seara voleibalistică din tribune a avut şi câştigători, aşa cum s-a spus… de cei de la Polivalentă. Marii câştigători ai serii au fost membrii asociaţiei “Pro EFS”, studenţi la Facultatea de Educaţiei Fizică şi Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astă seară membrii asociaţiei noastre însoţiţi de profesorii de la FEFS, şi-au unit forţele formând cea mai gălăgioasă galerie ce a susţinut echipa de volei masculin în meciul cu Zalăul. Deşi victoria nu a revenit echipei noastre, aceasta a jucat spectaculos! Galeria noastră a obţinut şi premiul pus în concurs, o minge de volei cu semnăturile jucătorilor! Felicitări organizatorilor pentru iniţiativă.
A postat pe o reţea de socializare lect. univ. dr. Aurora Ungureanu-Dobre, preşedinta asociaţiei amintite

Cu premii au mai plecat acasă galeriile de elevi de la şcoala “Alexandru Macedonski” şi cei de la Şcoala “Sf. Dumitru”, semn că sportul este iubit în cele două instituţii şcolare.
Felicitări celor care au avut iniţiativa de a aduce aceşti copii la sală! 

Politica