vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copiii lui Balaci încep să strălucească

La grupa 2005, desfăşurată pe terenul sintetic de la Şcoala Generală Nr.11 din Drobeta Turnu Severin, ACS Luceafărul, pregătită de Alexandru Mladin, a învins în finală CS Pandurii Târgu Jiu (antrenor Cristi Popescu)  cu scorul de 6-2.
Echipa organizatoare a intrat şi în posesia premiilor individuale. Dacă Rareş Leca a fost desemnat cel mai tehnic jucător, Adrian Frânculescu a primit titlul pentru cel mai bun portar. La grupa 2006, ale căror meciuri s-au jucat pe terenul sintetic de la Şcoala Generală Nr.14, CS Pandurii (antrenor Constantin Frimu) a învins cu 5-0 ACS Luceafărul Drobeta, pregătită de Cristian Chiriţă. Severinenaul Mircea Rădoi a fost cel mai tehnic jucător, iar pandurul Cristian Nistorescu a fost desemnat cel mai bun portar. La competiţie au mai participat AS Frontiera Severin, Sport Kids Drobeta, Viitorul 2013 Drobeta şi AS Drobeta 2013.

O acţiune bine-venită pentru fotbalul juvenil din Severin. La competiţie îşi anunţaseră prezenţa  CSM Râmnicu Vâlcea, Jiul Rovinari şi Minerul Lupeni, dar, probabil din cauza ploilor, nu au mai venit. Îi aşteptăm la Cupa „1 Iunie”, la care sper să am 16 echipe prezente.
A spus arbitrul Marian Balaci, cel care patronează clubul de copii ACS Luceafărul Drobeta, înfiinţat în urmă cu trei ani

Politica