marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Week-end încărcat pentru sportivii CSM Craiova

Sportivii legitimaţi la CSM Craiova vor avea un sfârşit de săptămână activ, mai ales la sporturile de pe tatami. Judocanii se vor deplasa la Deva pentru a participa la finala Campionatului Naţional U18(M+F).  Veghea Nicoleta(+70 kg), Ciobanu Delia(63 kg), şi Iancu Alex(90 kg) vor încerca să prindă podiumul în competiţia ce se va desfăşura sâmbătă şi duminică în sala sporturilor din Deva. Şanse concrete la medalii par să aibă Veghea şi Ciobanu, antrenorul secţiei de judo a CSM Craiova, Nicola Adrian, dorind ca elevii săi să îşi contabilizeze o clasare în plutonul fruntaş.

Mergem cu gândul la medalii, pentru că avem şanse bune la cel puţin două, prin Delia şi Nicoleta, care sunt sportive exponenţiale la categoriile lor. Alex va încerca să prindă şi el o clasare cât mai bună, în primii cinci.
A declarat Nicola Adrian

În privinţa luptelor, sportiva legitimată la clubul din Bănie, Stângă Miruna, va încerca să îşi sperie contracandidatele la titlul încă din prima fază a calificărilor pentru Campionatul Naţional Individual de Juniori. Eleva lui Petre Banciu îşi va începe activitatea competiţională la sfârşitul acestei săptămâni, la Mangalia, unde antrenorul Mirunei speră la o prestaţie cât mai bună, care să o urce pe podium, având mare încredere în sportiva sa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suntem încrezăzori că putem face o figură frumoasă la lupte libere în acest an prin Stângă Miruna la categoria de junioare. Eu cred că are şanse reale la câştigarea titlului de campioană, dar acest lucru îl vom vedea la finala de la Tulcea. Pentru moment ne propunem să facă un concurs cât mai reuşit şi desigur să prindă podiumul.
A declarat Petre Banciu, antrenorul secţiei de lupte a CSM Craiova

Pe lângă Miruna, din partea CSM Craiova vor participa la întrecerea din Mangalia şi două luptătoare de o categorie mai mică de vârstă, Iovi Cristina(48 kg, născută în 1997) şi Staicu Larisa(59 kg, născută în 1996), care nu au şanse la o clasare superioară. Altfel, atletul legitimat la CSM Craiova, Lozan Radu va concura la sfârşitul săptămânii în sala de atletism din capitală, unde va încerca să intre în primii şase la proba de 400 de metri.

Politica