duminică, iunie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Și-a bătut mama până la moarte

Un bărbat de 56 de ani din comuna Crasna, Gorj și-a omorât mama în bătaie. Crima a avut loc sâmbătă la casa femeii. Bărbatul a declarat la audieri că era băut, iar din cauza unui conflict spontan, a luat un par și a lovit-o pe femeia de 80 de ani în cap.

„Din concluziile preliminare întocmite de Serviciul de Medicină Legală Gorj rezultă că victima prezintă multiple echimoze escoriații faciale, umăr drept și brațe, antebrațe, coate, mâini, torace anterior, coapsă stânga, ambii genunchi gambe, care s-au putut produce prin lovire repetată cu corp dur, cădere comprimare cu degetele pot data din 18 mai, iar cele faciale toracice pot să fie în legätură de cauzalitate cu decesul acesteia. Suspectul a luat legătura ulterior cu fiul său, aflat în altă localitate din țară și i-a povestit ce s-a întâmplat, iar la indicațiile acestuia a hotărât să se predea poliției.

Organele de urmărire penală au fost sesizate în data de 21 mai, în jurul orelor 16:00, prin apelarea de către suspectul E. V. a Serviciului unic de urgentă 112. Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni, urmând a fi dispuse măsuri legale în cauză,” se arată într-un comunicat de presă emis de Tribunalul Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ce a comis crima, acesta și-a lăsat mama moartă în casă și a plecat în Timișoara. Ieri, acesta a sunat la 112 să se predea.

„A fost adus imediat la Târgu Jiu, după declarațiile de la Timișoara. Acum este în arest, iar astăzi urmează să fie prezentat Tribunalului cu propunere de arestare preventivă”, au spus oamenii legii gorjeni.

sursa foto: arhivă

Politica