miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Costel Gâlcă aduce doi atacanți străini la CSU Craiova!

Mihai Rotaru îi face toate poftele antrenorului, pentru ca CSU Craiova să ajungă în grupele Conference League. Costel Gâlcă vrea să întărească ofensiva formației din Bănie, preventiv, ținând cont de faptul că Andrei Ivan și Alex Mitriță sunt cu gândul la plecare și așteaptă oferte concrete până la finalul verii. Astfel, oltenii au început deja negocierile cu doi fotbaliști.

Potrivit Fanatik, CSU Craiova a ajuns la un acord verbal pentru transferul lui Carlos Mora de la Alajuelense. Acesta joacă pe poziția de extremă dreapta, are 23 de ani și este văzut drept o mare speranță a fotbalului costarican. El este cotat de site-urile de specialitate la suma de 400.000 de euro.

Totodată, trupa din Bănie s-a orientat și către o extremă stânga. Este vorba despre Luis Paradela, golgheterul lui Saprissa. Conform sursei citate, a primit deja o ofertă de la CSU Craiova. Fotbalistul are peste 30 de selecții în naționala Cubei și a mai evoluat pentru Universidad SC, Guatemala, Reno 1868, SUA, Jocoro și AD Chalatenango, El Salvador, și Santos de Guapiles din Costa Rica

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica