miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Arestat după ce a încercat să violeze o fată de 12 ani

Un tânăr de 19 ani, din județul Dolj, a fost arestat preventiv, după ce a încercat să violeze o fată de 12 ani, chiar în casa ei. Mama fetei a sunat la Poliție.

„În fapt, în cursul zilei de 13 iunie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 30 de ani, din comuna Izvoare, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi intrat în locuința sa, din comuna Izvoare, încercând să întrețină raporturi sexuale cu fiica acesteia, o minoră de 12 ani.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că tânărul de 19 ani ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu minora de 12 ani, din comuna Izvoare, împotriva voinței acesteia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești, acesta a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, potrivit IPJ Dolj.

Judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești și a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru 30 de zile.

Politica