miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Dan Petrescu nu e sigur că îi vrea pe Bauza și Baeten: „Nu-mi doresc jucători care nu vor să vină”

Adrian Mititelu anunța clar că și-a dat acordul pentru împrumutul lui Bauza la CFR Cluj. Alături de mijlocașul argentinian urma să ajungă în Gruia și William Baeten. Totuși, Dan Petrescu spune că patronul de la FCU Craiova l-a sunat pe el pentru a-i propune pe cei doi jucători și că antrenorul ardelenilor a fost cel care și-a dat acordul, pentru o discuție. Momentan, mutarea nu este una sigură.

Dan Petrescu explică faptul că el nu se grăbește și că vrea să discute cu Juan Bauza și William Baeten, înainte să îi aducă pe aceștia la CFR Cluj. Antrenorul nu vrea în lot fotbaliști capricioși, care nu își doresc să evolueze sub comanda lui.

Bauza nu este jucătorul lui CFR, este jucătorul Craiovei și n-am ce să zic de el. Nu e jucătorul nostru! Nu e nicio înțelegere. El trebuie să vină la pregătire. Patronul Craiovei atât dorește – ori să-i țină, ori să-i dea la CFR împrumut. N-a fost dorința mea, a fost dorința dânsului, el m-a sunat. Acum rămâne de văzut ce vrea jucătorul sau jucătorii. Dacă nu vor să vină, e clar că nu-mi doresc jucători care nu vor să vină.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trebuie să vorbesc și eu cu ei. Dacă îmi dau încredere că vor să vină, atunci da, dar Bauza e jucătorul Craiovei. În cazul lui Baeten e la fel. Ei trebuie să meargă la echipa lor. Patronul lor le va propune cred să meargă la CFR Cluj, după care mă vor suna, duminică sau luni. Vedem ce decizie se ia și ce vor și ei. Eu vreau să știu că acești jucători nu vin aici în vacanță”, a spus Dan Petrescu, potrivit DigiSport.

Politica