luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

A virat stânga și a intrat într-o altă mașină

Un bărbat de 37 de ani a fost implicat într-un accident, joi după-masă. Acesta a virat stânga de volan și a intrat într-o altă mașină condusă de un bărbat de 63 de ani. Evenimentul rutier a avut loc pe Calea București din Târgu Jiu. Un pasager a ajuns rănit la spital.

„Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grigore Iulian din localitate, la intersecția cu strada Calea București, a efectuat manevra de virare la stânga, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Albeni, care circula regulamentar.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager din cel de-al doilea autoturism, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorii auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice”, transmite IPJ Gorj.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Oamenii legii efectuează acum verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

spot_img
spot_img

Politica