joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Festivalul Luminii” la Rm. Vâlcea

Cercetașii României – Mircea cel Bătrân Râmnicu Vâlcea organizează o nouă ediție a Festivalului Luminii.
Evenimentul are loc în parcul „Antonio Copetti”, din fața Casei de Cultura a Sindicatelor (lângă Teatrul Municipal „Anton Pann”)
„Ce este Festivalul Luminii? O idee, un alt fel de festival, un spațiu de manifestare artistică a tinerelor talente, o atmosferă unică. Mii de gulgute (lampioane de hârtie reciclată) vor împânzi parcul si vor pune zâmbete calde pe fețele celor prezenți pentru amintiri de neuitat! Vă așteptăm să redescoperim împreună frumusețea lucrurilor mărunte! Ne vedem pe 15 iunie, orele 17.30-22.30”, este mesajul organizatorilor.
„Adevărata fericire nu e rezultatul bogăției, nu e rezultatul succesului în carieră și nici măcar al satisfacerii tuturor plăcerilor.
Fericirea e atunci când sunteți mulțumiți cu ceea ce aveți și vă bucrați-vă din plin de asta. Priviți partea bună a lucrurilor, în locul celei mai puțin bune.
Dar adevărata cale de a fi fericiți este prin a-i face pe ceilalți fericiți. Încercați să lăsați lumea un pic mai bună decât era atunci când ați găsit-o!” este mesajul lui Robert Baden Powell – fondatorul mișcării scout – către cercetași.

Politica