luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adi Mutu nu vrea să mai audă de fotbalul craiovean: „Nu îmi trebuie”

Adrian Mititelu și Mihai Rotaru au reușit să sperie mulți antrenori. Patronii echipelor din Craiova au schimbat tehnicienii pe bandă rulantă, indiferent dacă a fost vorba despre foști selecționeri, antrenori străini sau români de top. Oltenii încă nu au descoperit un om potrivit să antreneze vedete precum: Andrei Ivan, Juan Bauza, Alex Mitriță, Sidibe, Jovan Markovic sau Bahassa. Astfel, craiovenii încep să fie refuzați tot mai des.

Deja este cunoscut faptul că Mititelu a fost respins de mai mulți tehnicieni cu nume, în ultimul an, din cauza unor neînțelegeri. Acum, Mihai Rotaru începe să fie și el refuzat. Mirel Rădoi nu a vrut să se întoarcă la CSU Craiova. A venit rândul lui Adi Mutu să spună că nu vrea să audă de fotbalul craiovean, cel puțin până în vară.

(n.red. Nu te-a sunat Mititelu?) Nu m-a sunat, este într-o situație critică. (n.red. Rotaru te-a sunat pentru Craiova) Nu, dar nici nu mă interesează până în vară.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mă uit ca spectator, mă relaxez, nu îmi trebuie fotbal până în vară. Nu sunt robot, spun și eu ca Dan Petrescu. Nu poți să treci dintr-o parte în alta așa, îți trebuie o analiză. Nu cred în echipele puțin disperate acolo, mai ales că este bătaie pentru locul doi.”, a declarat Adrian Mutu pentru Fanatik.

Politica