luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

1.500 lei, în schimbul unor poze indecente

O femeie din Craiova și un bărbat din comuna gorjeană Mătăsari au fost reținuți pentru șantaj. Aceștia i-au cerut unei femei din Târgu Jiu 1.500 lei pentru a nu face publice imagini în ipostaze indecente cu aceasta. I-au spus că fac pliante și le împart pe stradă.

„La data de 11 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o localnică de 46 de ani, despre faptul că în zilele de 8 și 11 aprilie a.c., a fost contactată, prin intermediul unei aplicații de mesagerie, de către o persoană necunoscută, care i-a comunicat faptul că deține poze în ipostaze indecente cu ea, pe care le va distribui sub formă de pliante, solicitându-i acesteia, foloase material, pentru a nu duce la îndeplinire faptele.
În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost prinși în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din comuna Mătăsari și o femeie de 34 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, care, în noaptea de 16 aprilie a.c., au primit de la persoana vătămată suma de 1.500 de lei, ce a fost percepută de către cei doi, în scopul nedivulgării unor fotografii ale persoanei vătămate, în ipostaze indecente.
Suma de bani și telefoanele folosite la săvârșirea faptei au fost ridicate, de polițiști, cu ocazia prinderii în flagrant delict, în scopul continuării cercetărilor și luării măsurilor legale”, potrivit Poliției Gorj.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 ore, fiind suspectați de savârsirea infracțiunii de șantaj în formă continuată. Vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale.

Politica