marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO! Incendiu la un depozit din Râmnicu Vâlcea

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta violent

Update: Hala apartine unei persoane fizice și este construită pe structura metalică cu panouri sandwich și tablă, în aceasta fiind depozitate diverse piese de mobilier, material lemnos, panouri sandwich etc. Suprafața incendiata este de aproximativ 200 de mp. Se acționează pentru stingerea ultimelor focare și îndepărtarea efectelor negative ale incendiului.

Un incendiu a izbucnit luni dimineața, 15 aprilie, la un depozit din Râmnicu Vâlcea. La sosirea pompierilor, flăcările se manifestau violent. În acest moment, incendiul este localizat și se acționează pentru stingerea lui. Potrivit ISU Vâlcea, nu sunt victime. Este vorba despre un depozit particular, în care erau depozitate bunuri personale.

„Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală/depozit, în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Fețeni. S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Secției de Pompieri Govora, cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă. La sosirea pompierilor militari, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, la o hală/depozit, cu degajări mari de fum. Nu există pericol de propagare la vecinătăți. Misiune în dinamică“, potrivit ISU Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica